عضو کمیسیون عمران، برنامه و بودجه شورای شهر طرقبه گفت: بیشترین تمرکز شورای ششم، اصلاح ساختارها، فرآیندها، شناخت کمبودها و کاستی ها وبرنامه ریزی جهت خدمات دهی بهتر به شهروندان است که در همین راستا هوشمندسازی والکترونیکی نمودن خدمات شهرداری و ایجاد اتوماسیون اداری از جمله اتفاقات خوبی است که در شورای ششم شهر طرقبه رقم خورد.
محمدحسین بافنده، عضو شورای اسلامی شهر طرقبه در گفتگو با شوراوند بیان کرد: در شروع شورای ششم یکسری اولویت ها و برنامه ها برای شهر در نظر گرفته شد و با توجه به اینکه بعضی از مشکلات همیشه در بدنه شهرداری وجود داشته یکی از مهم ترین موضوع برای ما اصلاح ساختار شهرداری بود.
وی با اشاره به اینکه در زمانی که شیوع بیماری کرونا در کشور وجود داشت همه ادارات دولتی خدمات را به صورت غیر حضوری و بر بستر اینترنت و وب ارائه دادند، تصریح کرد: در بررسی ها مشخص شد که شهرداری طرقبه از این لحاظ عقب افتاده است و با اینکه زیر ساخت و هزینه خوبی در بخش IT شهرداری طرقبه در سالهای قبل انجام شده بود و زیرساخت ها مهیا بود ولی از لحاظ برون سپاری، خدمات غیرحضوری و اینترنتی هنوز هم در شهرداری اتفاق خاصی نیفتاده است، این مشکل باعث شد که این مورد را جزو یکی از برنامه های اصلی شورای ششم قرار دهیم و در همین زمینه کارهایی درحال انجام شد.
وی افزود: در حال حاضر پیگیر خرید نرم افزار شهرسازی با هزینه ای نزدیک به 2 میلیارد تومان هستیم، این نرم افزار بعنوان قلب تپنده شهرسازی هر شهر می باشد که می تواند کمک شایانی به پاسخگویی یکسان طبق ضوابط و طرح های مصوب به همشهریان عزیز ارایه دهد.
بافنده با بیان اینکه نرم افزار فعلی که شهرداری دارد همه نیاز های شهرداری را تامین نمی کند، اظهار کرد: بعد از بررسی های لازم، برگزاری جلسات مختلف، بازدید از چندین شهر و دعوت از شرکت های مختلف، موضوع خرید نرم افزار در حال نهایی شدن است.
وی تاکید کرد: این نرم افزار در موضوع هوشمندسازی و الکترونیکی کردن بصورت غیر حضوری کمک شایانی خواهد نمود و حدودا یکسال زمان نیاز است تا کاملا اجرا و پیاده سازی گردد و به مرور خدمات به صورت غیرحضوری به شهروندان ارائه شود.
عضو شورای اسلامی شهر طرقبه با اشاره به اینکه موضوع مدیریت اطلاعات مهم است، گفت: ما آمار و اطلاعات بروزی که برای تصمیم گیری های مدیریتی نیازمند بودیم را در بدنه شهرداری نداشتیم و این مورد هم نیاز به خرید نرم افزاری دارد که تمامی آمار و اطلاعات را ثبت کند و همه آمار درآمدی هزینه ها و برنامه ریزی بودجه را جمع بندی شده به ما بدهد تا بتوانیم از آن استفاده کنیم، نرم افزار جدید قابلیت تمامی این موارد شامل؛ برون سپاری، خدمات غیرحضوری و خدماتی که در بدنه شهرسازی برای روان سازی کارها انجام می شود را دارد.
وی افزود: در حال حاضر شرکت و نرم افزار مورد نیاز انتخاب شده و از زمان استارت کار که به صورت صد در صد بخواهد به طور کامل استقرار پیدا کند شش ماه تا یکسال زمان نیاز دارد، بدلیل اینکه یک سری اطلاعات باید از سیستم فعلی شهرداری به سیستم جدید انتقال پیدا کند که زمان بر هست ولی سعی ما اینست که ظرف کمتر ازیک سال این موضوع نهایی و در اختیار شهرداری و شهروندان قرار گیرد.
عضو کمسیون عمران، برنامه و بودجه شورای شهر طرقبه در تشریح اجرای اتوماسیون اداری، اظهار کرد: وقتی ما به شورای شهر ورود پیدا کردیم تمام نامه نگاری های شورا با شهرداری به صورت دستی و کاغذی بود و سعی بر این شد که از همان ابتدا، شورای ششم کارها را به صورت اتوماسیون ارائه دهد، البته یک سری ایرادات وجود داشت ولی همکاران IT شهرداری پای کار آمدند و در حال حاضر مکاتبات ما با شهرداری به صورت اتوماسیون در حال انجام است.
وی افزود: همه اعضای شورای شهر طرقبه دارای کارتابل مخصوص به خود هستند و مواردی که از طریق رئیس شورای شهر به اعضا ارجاع می شود به صورت الکترونیکی دریافت ، پیگیری و پاسخ داده می شود.
بافنده با اشاره به اینکه اتوماسیون یکی از اتفاقات خوبی بود که در بدو شروع این دوره ی شورا رقم خورد، خاطرنشان کرد: با استفاده از اتوماسیون زمان پاسخگویی به ارباب رجوع و نامه های ارجایی به شورا بسیار کاهش پیدا کرده است و همچنین به پیمانکاران در صورت وضعیت هایی که به عنوان ناظر، شورای شهر باید امضا کند کمک بسیاری شده چون خیلی راحت و سریع و در هر زمان و مکان قابل دسترسی برای اعضا می باشد